Želite večjo spolno moč?

EreAKTIV Forte Plus

Več spolne moči in poželenja.

Edinstveno prehransko dopolnilo za ekstremne posteljne užitke.

NARAVNE SESTAVINE

ZA VEČ ENERGIJE

ZA VEČJO SPOLNO MOČ

EreAKTIV Forte Plus z edinstveno kombinacijo zdravilnih rastlin na varen in naraven način poveča in ohranja zdravo raven moškega hormonaokrepi libido in dvigne moško potenco.


Kaj je EreAKTIV Forte Plus?

EreAktiv Forte Plus je edino prehransko dopolnilo na slovenskem trgu, ki zaradi edinstvene kombinacije zdravilnih rastlin na varen in naraven način poveča in ohranja zdravo raven moškega hormonaokrepi libido in dvigne moško potenco.

Kako deluje EreAKTIV Forte Plus?

  Okrepi spolno moč in poželenje

  Zagotovi močne erekcije in intenzivne orgazme.
  Omogoča več nadzora pri erekciji in ejakulaciji. 
  Ugodno vpliva na zdravje in počutje

  Podaljša vzburjenje in spolni odnos.  
  Poskrbi za hitrejšo regeneracijo in mišično rast. 

  Okrepi imunski sistem

Niste edini! Vsak drugi moški po 40. letu ima težave z erekcijo ...

Kaj je glavni krivec za 
Upad spolne moči?

Ste vedeli, da je glavni krivec za upad spolne moči moški hormon, ki vpliva na rast in razvoj ter spolne sposobnosti posameznika? Ker ta zaradi vplivov iz okolja in starosti vse bolj upada, je potrebno pravočasno ukrepati. Priporočeno je preventivno uživanje lahko prebavljivih kapsul EreAktiv Forte Plus za moške v vseh starostnih obdobjih.

 

Zakaj EreAKTIV Forte Plus?

Ker pozitivno vpliva na vaše spolno življenje in vsakodnevno počutje.

Če želite več energije, več nadzora pri spolnosti in večjo vzdržljivost, je EreAKTIV Forte Plus pravi odgovor.

  VEČJI LIBIDO IN MOČNA POTENCA – za prebujeno spolno slo, trdnejše in trajnejše erekcije, močnejše poželenje in vzburjenost. Zaradi izboljšane prekrvavitve kri steče tja, kamor mora in vrača samozavest na vseh področjih življenja ter popestri partnerske odnose.

 

  IZBOLJŠANO FIZIČNO ZDRAVJE – manj, kot je moškega hormona, manj je energije. Z redno uporabo kapsul povečate raven energije, okrepite vitalnost in ohranite moškost.

 

 

  RAST MIŠIC – zaradi vsebnosti navadne zobačice in aminokisline arginin bo mišična rast hitrejša in bolj opazna, ugodno vpliva tudi na celoten metabolizem in pospeši izgorevanje maščob.

 

  NARAVNA FORMULA – prehransko dopolnilo vsebuje le naravne sestavine iz zdravilnih rastlin, ki zaradi skrbno izbrane ter dobro premišljene kombinacije vedno hitro učinkujejo.

 

  PREVERJENA KAKOVOST – o njihovi učinkovitosti poročajo številni zadovoljni in zadovoljeni uporabniki širom po svetu, ki se z rednim uživanjem EreAktiv Forte Plus znova veselijo spolnosti.

Je tudi vaša spolna moč upadla? Ste brez energije? Ukrepajte! Zaživite kot pravi moški s EreAKTIV Forte Plus!

NATURAL SMART® - vrhunska proizvodnja

Naša proizvodnja deluje v skladu z vsemi certifikati GMP in imamo dodatno tako imenovano hišno kontrolo kakovosti. Nenehno izvajamo strog nadzor kakovosti, s katerim preverjamo izdelke na vsakem koraku, izdelujemo testne serije izdelkov ter izvajamo teste stabilnosti in varnosti izdelkov, delamo analize, da surovine ne vsebujejo težkih kovin, pesticidov in drugih škodljivih snovi. Strogo nadzorujemo tudi izvor sestavin in njihovo sledljivost na vsaki stopnji proizvodnje.

Plod dolgoletnih izkušenj in raziskovanj je naš poseben postopek NATURAL SMART®, ki nam omogoča najboljše možno delovanje aktivnih rastlinskih sestavin, katerih učinkovitost je popolnoma dokazana, in s katerim smo uspeli ohraniti sinergetično ravnotežje vseh ostalih sestavin, ki so v kapsuli. 

 

Na samem koncu preverimo, da se proizvod med samim kapsuliranjem ni okužil, zato vedno naredimo za vsak naš izdelek še analizo končnega produkta na Hamiltonovem laboratoriju, zasebnem in neodvisnem laboratoriju s številnimi akreditiranimi metodami.

 

Zagotavljamo, da vsak izdelek, ki zapusti našo popolnoma novo tovarno, zadosti vsem zahtevam v pogledu čistoče in učinkovitosti, saj skrbimo za regulirane prostore z malo vlage in da je v prostorih primerna temperatura.

Moč narave, ki učinkuje!

Pravilno razmerje zdravilnih rastlin ustvarja idealno sinergijo, zaradi katere EreAktiv Forte Plus preverjeno deluje. Izdelek vsebuje vse, kar potrebuje vsak moški za okrepitev spolne moči in vzdržljivosti.

L-arginin

Poveča pretok krvi in kisika v in iz mišičnega tkiva.

Tribulus

Vzdržuje optimalno raven moškega hormona, ki je ključen za spolni apetit in nagon.

Maca

Pozitivno učinkuje na spolne organe, plodnost in raven nekaterih hormonov.

100% naravne surovine, brez aditivov in brez kakršnihkoli sintetičnih snovi so poznane kot naravni afrodiziak z učinkom modre tabletke, saj ugodno vplivajo na okrepitev spolne potence.

Lotite se težav v postelji na naraven način! Dolgotrajna in močna erekcija je dostopna vsem.

EreKTIV Forte Plus - za vse, ki želite popestriti dogajanja med rjuhami

Kapsule EreAKTIV Forte Plus so namenjene moškim v vseh starostnih obdobjih:


-    za vse, ki želite povečano spolno slo in moč,
-    za vse, ki želite trdnejše in trajnejše erekcije,
-    za vse, ki želite več nadzora pri ejakulaciji,
-    za vse, ki želite več energije in zdravja,
-    za vse, ki želite izboljšati mišično rast.

Ni potrebno, da je vaše življenje dolgočasno. Popestrite si ga z EreAKTIV Forte Plus.

"Roko na srce, seks je zelo pomemben za zvezo, brez njega smo lahko vsi samo prijatelji. Zato mi je bilo toliko huje, ko sem se sam srečal z upadom poželenja. Enostavno nisem mogel doživeti erekcije, če pa sem jo že, sem vse prehitro končal, kar me je ubijalo! S tem izdelkom sem našel nekaj, kar mi pomaga, da lahko spolni odnos traja in traja, orgazmi pa so veliko močnejši kot kdaj prej."

Postanite tudi vi srečen uporabnik EreAKTIV Forte Plus.

EreAKTIV Forte Plus

EreAKTIV Forte Plus je izjemno učinkovito prehransko dopolnilo, ki pomaga odpravljati težave, povezane z upadom potence.

Izdelek vsebuje 60 kapsul. Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule.

CENA: 29,95€

DOSTAVA: 3,95€

CENA: 59,90€

Prihranite: 33,90€

+ BREZPLAČNA DOSTAVA

ZA ŠE BOLJŠI UČINEK DOPOLNITE TERAPIJO s KOMPRESIJSKIMI NOGAVICAMI

MIRACLE SOCKS 2 + 1 GRATIS

Skupno prejmete 3 pare!

 

CENA: 24,95€

Strošek dostave:  3,95 € 

 Zmanjšajo otekline

 Pospešijo cirkulacijo

 Blažijo, pomirjajo utrujene noge in stopala

Plačilo je mogoče po povzetju, preko PayPala ali s kreditno kartico (preko sistema PayPal).

EKSPRESNA DOSTAVA

Naša zanesljiva kurirska služba zagotavlja, da naročeni izdelki nepoškodovani že naslednji delovni dan pridejo do vaših vrat. *

*Velja za vsa naročila, oddana do 15.00 ure.

VAREN NAKUP

Izdelek je registriran v Sloveniji, kar zagotavlja 100% varnost njegove uporabe. Plačilo po povzetju omogoča nakup brez rizika. *

*Plačate dostavljavcu, ko vam pripelje paket.

Kdaj uporabljati EreAKTIV Forte Plus?

 

 

-    kadar želite povečano spolno slo in moč,
-    kadar želite trdnejše in trajnejše erekcije,
-    kadar želite več nadzora pri ejakulaciji,
-    kadar želite več energije in zdravja,
-    kadar želite izboljšati mišično rast.

 1 kapsula vsebuje:

 Neto količina:

L-arginin HCL

 250 mg

Izvleček rastline Navadna zobačica

 100 mg

Izvleček korenine Maca

 50 mg

 Priporočen dnevni vnos: 2-4 kapsule, ki jih zaužijete z vodo.

Pogosta vprašanja:

Pravilno razmerje zdravilnih rastlin ustvarja idealno sinergijo, zaradi katere EreAktiv Forte Plus preverjeno deluje. Dokazano je bilo, da kapsule povzročajo trdnejše erekcije, povečajo spolno slo in okrepijo intenzivnost orgazmov. To omogočajo naravne sestavine, ki jih najdemo v zdravilnih rastlinah, kot sta navadna zobačica in maca, za maksimalno izboljšanje učinka pa je dodana še aminokislina arginin.


Navadna zobačica poveča in vzdržuje optimalno raven moškega hormona, ki je ključen za zdrav spolni apetit in nagon. Blagodejno vpliva tudi na zdravje srca, uravnava raven holesterola v krvi in deluje antioksidativno, kar pomeni, da zaščiti celice pred prostimi radikali ter ohranja vitalnost in mladostno moč.

 

Maca daje fizično moč in energijo. Številne raziskave potrjujejo občutno izboljšanje kakovosti spolnosti, saj med drugim izboljša kakovost semen in plodnosti ter okrepi potenco.

 

Aminokislina arginin je odlična za športnike, saj pospeši čas regeneracije in rast mišične mase. Idealno vpliva na hormonski sistem, ki igra pomembno vlogo pri zdravem spolnem življenju in tudi spodbuja proizvodnjo spermijev.

Glavni krivec za upad spolne moči je moški hormon, ki zaradi vpliva iz okolja in starosti vse bolj upada. Moški hormon vpliva na rast in razvoj ter spolne sposobnosti posameznika, njegov upad pa moški čutijo v pomanjkanju energije, pomanjkanju želje po spolnosti, slabšem počutju ... Stresne situacije, ki nas spremljajo na vsakem koraku upadanje moškega hormona še pospešijo. Potrebno je pravočasno ukrepati, zato je priporočeno preventivno uživanje lahko prebavljivih kapsul EreAktiv Forte Plus, ki na naraven in zdrav način uravnavajo delež moškega hormona. S tem ni bojazni, da bi vaše spolno življenje postalo dolgočasno, vaše vsakdanje počutje pa bo polno energije.

Uporabo EreAKTIV Forte Plus priporočamo ne samo starejšim moškim, ampak tudi mlajšim, ki čutijo upad spolne moči in bi želeli popestriti pošteljne užitke.


-          Za vse, ki želite dodatne popestritve in več dogajanja med rjuhami.
-          Za vse, ki želite povečano spolno slo in moč.
-          Za vse, ki želite trdnejše in trajnejše erekcije.
-          Za vse, ki želite več nadzora pri ejakulaciji.
-          Za vse, ki želite več energije in zdravja.
-          Za vse, ki želite izboljšati mišično rast in doseči boljše športne rezultate.

Za boljše počutje ter večji spolni užitek priporočamo, da kapsule uživate redno, in sicer – eno (1) kapsulo zjutraj in eno (1) kapsulo zvečer ter dve (2) kapsuli pred spolnim odnosom, odvisno od telesne teže.  Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule, ki jih zaužijete z vodo.

 

OPOZORILO: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. EreAktiv Forte Plus ni nadomestilo za zdrav življenjski stil in uravnoteženo ter raznoliko prehrano. Dotično prehransko dopolnilo prav tako ni zdravilo in ne služi za postavljanje diagnoz, zdravljenje, terapij ali preprečitve katerekoli bolezni. Ni namenjeno za mlajše od 18 let. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za škodljive posledice, ki nastanejo zaradi neupoštevanja navodil in neprimerne uporabe.

Za nas kakovost ni le beseda, je način življenja.

Začetki blagovne znamke "Cvet Narave" segajo v leto 1990, ko smo želeli svojim kupcem ponuditi najkakovostnejše izdelke po originalnih recepturah, ki ustrezajo najstrožjim tehničnim standardom. Pred nekaj leti smo začeli s proizvodnjo naše nove, premium linije izdelkov, katere recepture razvijamo v vrhunsko opremljenih laboratorijih, kjer imamo strokovno ekipo biokemikov, nutricionistov in zdravnikov.