Kaj pravijo uporabniki o EreAKTIVU Forte Plus

Aleks

Zaradi stresa v službi mi je čist upadla želja po seksu, bil sem čist brez energije in volje za karkoli. Potem sem naletel na tole in se odločil, da probam, ker itak nisem mel nič za zgubit več. Rezultati? Nori! Po enem tednu se je že poznalo povsod! Tega je bila vesela tudi punca... :)

Nikoli si nisem mislil, da bom moral tak mlad probat kaj takega, ampak se je zgodilo. Enostavno nisem mogel vzdržati dolgo časa, kar je spravljajo v obup mene in tudi partnerko. Zdaj je zgodba totalno drugačna, saj sem čist nenasiten...zraven ti dajo še energijo in te res okrepijo, tak da vse klapa.

Luka

Jakob

Tega se ne da drugače povedat. Vesel sem, da lahko spet seksam in pri tem celo uživam. Prej mi je samo misel na to povzročala nelagodje, zdaj pa se ga ponovno veselim.

Po 60. letu mi je precej upadel libido, imel sem tudi manj energije. Vesel sem, da sem naletel na te kapsule, ki mi pomagajo, da v postelji ponovno funkcioniram in da se je dvignila tudi energija.

Dušan

EreAKTIV Forte Plus

 

EreAKTIV Forte Plus je izjemno učinkovito prehransko dopolnilo, ki pomaga odpravljati težave, povezane z upadom potence. Izdelek vsebuje 60 kapsul. Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule.

       VAREN NAKUP
              
Vaš nakup in podatki so varni
 

    EKSPRES DOSTAVA
              
Izdelki so pri vas v roku 48 ur.
 

Cena:
29,95 €

Strošek dostave:   3,95€  

Cena:
49,95 € 

+ BREZPLAČNA DOSTAVA

Dodatno prihranite   14,95 €  

Cena:
64,95 € 

+ BREZPLAČNA DOSTAVA

Dodatno prihranite   24,90 €  

Plačilo je mogoče po povzetju, preko PayPala ali s kreditno kartico (preko sistema PayPal).

NARAVNE SESTAVINE

ZA VEČ ENERGIJE

ZA VEČJO SPOLNO MOČ

Kdaj uporabljati EreAKTIV Forte Plus?


-    kadar želite povečano spolno slo in moč,
-    
kadar želite trdnejše in trajnejše erekcije,
-    
kadar želite več nadzora pri ejakulaciji,
-    
kadar želite več energije in zdravja,
-    
kadar želite izboljšati mišično rast.

 1 kapsula vsebuje:

 Neto količina:

   L-arginin HCL

  250 mg

   Izvleček rastline Navadna zobačica

  100 mg

   Izvleček korenine Maca

  50 mg

 Priporočen dnevni vnos: 2-4 kapsule, ki jih zaužijete z vodo.

POGOSTA VPRAŠANJA

Pravilno razmerje zdravilnih rastlin ustvarja idealno sinergijo, zaradi katere EreAktiv Forte Plus preverjeno deluje. Dokazano je bilo, da kapsule povzročajo trdnejše erekcije, povečajo spolno slo in okrepijo intenzivnost orgazmov. To omogočajo naravne sestavine, ki jih najdemo v zdravilnih rastlinah, kot sta navadna zobačica in maca, za maksimalno izboljšanje učinka pa je dodana še aminokislina arginin.


Navadna zobačica poveča in vzdržuje optimalno raven moškega hormona, ki je ključen za zdrav spolni apetit in nagon. Blagodejno vpliva tudi na zdravje srca, uravnava raven holesterola v krvi in deluje antioksidativno, kar pomeni, da zaščiti celice pred prostimi radikali ter ohranja vitalnost in mladostno moč.

 

Maca daje fizično moč in energijo. Številne raziskave potrjujejo občutno izboljšanje kakovosti spolnosti, saj med drugim izboljša kakovost semen in plodnosti ter okrepi potenco.

 

Aminokislina arginin je odlična za športnike, saj pospeši čas regeneracije in rast mišične mase. Idealno vpliva na hormonski sistem, ki igra pomembno vlogo pri zdravem spolnem življenju in tudi spodbuja proizvodnjo spermijev.

Glavni krivec za upad spolne moči je moški hormon, ki zaradi vpliva iz okolja in starosti vse bolj upada. Testosteron vpliva na rast in razvoj ter spolne sposobnosti posameznika, njegov upad pa moški čutijo v pomanjkanju energije, pomanjkanju želje po spolnosti, slabšem počutju ... Stresne situacije, ki nas spremljajo na vsakem koraku upadanje testosterona še pospešijo. Potrebno je pravočasno ukrepati, zato je priporočeno preventivno uživanje lahko prebavljivih kapsul EreAktiv Forte Plus, ki na naraven in zdrav način uravnavajo delež moškega hormona. S tem ni bojazni, da bi vaše spolno življenje postalo dolgočasno, vaše vsakdanje počutje pa bo polno energije.

 

Uporabo EreAKTIV Forte Plus priporočamo ne samo starejšim moškim, ampak tudi mlajšim, ki čutijo upad spolne moči in bi želeli popestriti pošteljne užitke.

-          Za vse, ki želite dodatne popestritve in več dogajanja med rjuhami.
-          Za vse, ki želite povečano spolno slo in moč.
-          Za vse, ki želite trdnejše in trajnejše erekcije.
-          Za vse, ki želite več nadzora pri ejakulaciji.
-          Za vse, ki želite več energije in zdravja.
-          Za vse, ki želite izboljšati mišično rast in doseči boljše športne rezultate.

Za boljše počutje ter večji spolni užitek priporočamo, da kapsule uživate redno, in sicer – eno (1) kapsulo zjutraj in eno (1) kapsulo zvečer ter dve (2) kapsuli pred spolnim odnosom, odvisno od telesne teže.  Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule, ki jih zaužijete z vodo.

 

OPOZORILO: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. EreAktiv Forte Plus ni nadomestilo za zdrav življenjski stil in uravnoteženo ter raznoliko prehrano. Dotično prehransko dopolnilo prav tako ni zdravilo in ne služi za postavljanje diagnoz, zdravljenje, terapij ali preprečitve katerekoli bolezni. Ni namenjeno za mlajše od 18 let. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za škodljive posledice, ki nastanejo zaradi neupoštevanja navodil in neprimerne uporabe.

Od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.

Bodite na tekočem z novostmi. Vpišite vaš e-naslov in se prijavite na naše e-novice.


Plačilo je možno tudi s kreditno kartico preko sistema PayPal.

Copyright (c) Embro s.r.o.

ALI JE ZA VAŠE TEŽAVE KRIVA PROSTATA?

Vzrok za težave s spolnostjo lahko tiči tudi v povečanju prostate. Ne dovolite, da vam majhna žleza povzroči nevšečnosti v vašem vsakdanjem in spolnem življenju. Ukrepajte zdaj!

ProstaAKTIV Forte Plus

 

Z edinstveno kombinacijo zdravilnih rastlin krepi in skrbi za prostato. Je izjemno učinkovito prehransko dopolnilo, ki pomaga pri vzdrževanju normalne velikosti prostate in krepi njeno zdravje. Lahko pomaga preprečiti težave, ki se pojavljajo kot posledica neustreznega delovanje prostate - upad spolne moči, zmanjšanje plodnosti ter težave z uriniranjem.

Vsebina: 60 kapsul

Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule.

 

       VAREN NAKUP
              
Vaš nakup in podatki so varni
 

    EKSPRES DOSTAVA
              
Izdelki so pri vas v roku 48 ur.
 

 

že od 29,95 €